top of page

Ladies, which fruit are you?

Iedere keer als je kleding nodig hebt, is het voor vele volslanke dames een crime om op zoek te gaan. Het gemak van internetshoppen dient ons massaal. Het winkelen is vaak confronterend. De pashokjes te eng. Het assortiment beperkt.

Onder vrouwen is het figuur een van de meest besproken onderwerpen. Kijk, in gedachte, maar eens terug naar de laatste telefoongesprekken of gezellige kletsmomenten, die je had met vriendinnen. Reële kans dat je lichaam ter sprake kwam.

Hoe weet je nu welke kleding je flatteren? Daar is een handig hulpmiddel voor uitgedacht. Afhankelijk van hoe billen, borsten, buik en benen zich tot elkaar verhouden, ben je een appel, peer, banaan (of rabarber), aardbei of dubbele kers… mmm heerlijk, al dat sappige fruit.

De meeste Nederlandse vrouwen hebben een peer-figuur. Het bovenlichaam is smaller dan het onderlichaam. Als je wat aankomt is dat meestal bij je heupen en dijen. Bij een appelfiguur zit het gewicht voornamelijk rond de borsten, buik en billen en zijn de benen en schouders slank. Wanneer je wat aankomt zie De mode-industrie speelt er handig op in! In een oogopslag zie in welke categorie lichaamsvormen jij valt.

​​

womenshapes_1.jpg

Gewoon handig om te weten op welke manier jij je lichaam en jezelf kunt laten zien.

 

Het draait vooral om de vorm, de maat of merk zegt niets. Stretchstof maakt dat een maatje kleiner vaak prima aansluit bij je lichaamsvorm. Je spiegelbeeld en gevoel liegen niet. Voel jij je blij worden, vertrouw dan op je intuïtie. Neem geen genoegen met minder.

Be a pineapple: stand tall, wear a crowne,

and be sweet on the inside!

Schermafbeelding 2019-08-04 om 12.36.46.
Klinkt dat aantrekkelijk?
Neem dan gerust contact met me op voor een
gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
bottom of page