top of page
Zoeken
  • marion0520

Waar wil je naar toe?


Zodra je in een taxi of bus stapt is dat de vraag die de chauffeur aan je zal stellen? Het boeit hem of haar niet waar jij vandaan komt, welke issues er al in je leven waren. Essentieel is wat je wil met je leven? Waar droom jij van? Wat doe jij nu (nog) niet, maar zou je wel willen doen? Ruim 20 jaar van mijn leven werkte ik als ambtenaar bij diverse gemeentes. Kort en bondig gezegd, ik zat daar niet op de juiste plek, werd alleen maar ongelukkig(er) en vooral niet geïnspireerd. Het roer moest om! Stap voor stap! Inmiddels voel ik me zelfverzekerd, gezond en succesvol in het leven!


Met momenten blijf ik mijn dashboard controleren en finetunen, zodat de balans er blijft. Nog zelden wordt ik afgeleid door mijn ziekte of lichaam. Maar jeeh! Wat heeft me dat een energie en een boel tranen gekost.Kijk eens naar jouw leven. Sta er even bij stil. Welke stap zou jij nu willen zetten?


#positievegezondheid #haes #healthateverysize #hanspeterjung #waarnaartoe #opweg #zelfontwikkeling #happy #healthy #confident #gezond #overgewicht #obesitas #zelfregie #succesvol #doenwaarjeblijvanwordt #limburgpositiefgezond #zelfzorg #projectMarion #mentalegezondheid #bewegeniseenkeuze #bredekijkopgezondheid #choose2b #gewichtsneutralecoaching

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page